Hľadáme koordinátora/ku kampane v Košickom kraji a koordinátora/ku krajských kampaní. CV a motivačný list zašlite do 29.6.2023.

Máme pre vás 2 voľné pracovné pozície:

  • koordinátor/ka kampane v Košickom kraji 
  • koordinátor/ka krajských kampaní

Miesto výkonu práce: Banská Bystrica a/alebo homeoffice 

Úväzok: full time na dobu určitú do 30.9.2023

Nástup: asap, ideálne 1.7.2023
Mzda: 1200 eur brutto alebo 1600 eur na faktúru

Popis pracovnej pozície:

Do pripravovanej celonárodnej aktivizačnej kampane hľadáme 2 osoby na pozíciu koordinátora/ky, jednu pre Košický kraj, druhú na koordináciu národných aktivít.

Úlohou bude aktívne vyhľadávať a v spolupráci s MNO, verejnými inštitúciami a samosprávami vytvárať krátkodobé dobrovoľnícke príležitosti a na ne prepájať záujemcov o dobrovoľníctvo. Koordinátor/ka bude aktívne komunikovať o kampani, spravovať dobrovoľnícke ponuky, komunikovať so záujemcami o dobrovoľníctvo prípadne ich zástupcami a koordinovať ich zapájanie, viesť štatistiky, navrhovať úpravy postupov v kampani. Bude úzko spolupracovať s pridelenými expertmi z oblasti komunikácie a marketingu a koordinátormi/kami kampane vo všetkých krajoch.

Koordinátorka krajských kampaní bude nastavovať spoločné štandardy a dohliadať na ich dodržiavanie.

Nevyhnutná je orientácia v treťom sektore, vlastná dobrovoľnícka skúsenosť je výhodou. Očakávame prodobrovoľnícke nastavenie a dôveru v silu sieťovania.

Vzhľadom k dĺžke záväzku očakávame energické nasadenie od prvého dňa zamestnania.

CV a motivačný list zašlite do 29.6.2023 na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..Vybraných uchádzačov/ky budeme kontaktovať 30.6.2023.