Pokiaľ Vás táto téma zaujíma, rezervujte si termín. Stretneme sa v Banskej Bystrici, 16. apríla 2019 v čase od 8:30 - 14:00. 

Dozviete sa zaujímavé informácie o prínosoch zapojenia dobrovoľníkov a dobrovoľníčok a realizácie kvalitných dobrovoľníckych programov v praxi zariadení sociálnych služieb, inšpirácie pre prácu s dobrovoľníkmi a dobrovoľníčkami v zariadeniach sociálnych služieb, praktické informácie ako úspešne zavádzať kvalitné dobrovoľnícke programy do praxe a čo k tomu potrebujete.

Získate MANUÁL - praktický návod na prípravu a realizáciu kvalitného dobrovoľníckeho programu s obsahom základných pravidiel, ktoré Vám pomôžu zapojiť dobrovoľníkov a dobrovoľníčky a zrealizovať úspešný dobrovoľnícky program, taktiež získate kontakty, inšpiráciu, motiváciu a chuť meniť veci k lepšiemu.

Účasť na konferencii je bezplatná, počet účastníkov je obmedzený na max. 2 osoby za organizáciu. 

Organizátorom je Platforma dobrovoľníckych centier a organizácií v spolupráci s partnermi Centrum dobrovoľníctva, Katedra sociálnej práce PF UMB, Mesto Banská Bystrica a Banskobystrický samosprávny kraj. 

Podujatie sa koná pod záštitou pána primátora mesta Banská Bystrica.

Konferencia je súčasťou projektu SoVol, financovaného z programu Erasmus+.

PROGRAM TU: 

POZVÁNKA TU:

Prihlasovací formulár TU: 

 

BUDOVANIE KAPACITY V SOCIÁLNOM SEKTORE 
prostredníctvom rozvoja dobrovoľníckych programov v sociálnych zariadeniach v strednej a východnej Európe – SoVol.
 
Projekt je podporený z programu Erasmus +, podprogramu Strategické partnerstvá.
 
erasmus_logo_mici 3643271